Newsflash
Știri

Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel și dr. Rodica Tănăsescu, primii invitați ai teleconferințelor MedicHub

de Redacția Viața Medicală - apr. 1 2020
Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel și dr. Rodica Tănăsescu, primii invitați ai teleconferințelor MedicHub

La cererea publicului, interviul va fi disponibil pe medichub.ro până la finalul acestei săptămâni. Pentru a putea viziona transmisiunea în care MedicHub i-a avut invitaţi pe Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel şi Dr. Rodica Tănăsescu vă rugăm să accesaţi medichub.ro.

MedicHub lansează un nou produs accesibil online, pe medichub.ro: teleconferințele. Primii invitați sunt Prof. Adrian Streinu-Cercel și Dr. Rodica Tănăsescu.

Teleconferințele MedicHub vor debuta mâine, 2 aprilie, la ora 19.00, pe medichub.ro cu un interviu acordat în exclusivitate pentru comunitatea medicală din România de către prof. Adrian Streinu-Cercel și fr. Rodica Tănăsescu. Vor fi abordate subiecte arzătoare în acest moment și se vor da răspunsuri la întrebări care, în aceste zile, se află pe buzele multor profesioniști din sănătate, aflați în prima linie a luptei împotriva coronavirusului.

Teleconferințele MedicHub sunt susținute de personalități marcante din domeniul sănătății și abordează teme actuale, de maxim interes pentru corpul medical și pentru farmaciști, nivelul discuției fiind păstrat ca pentru profesioniști. În felul acesta, MedicHub încearcă să-și respecte promisiunea de a prinde ritmul lumii medicale și de a fi centrul de întâlnire al comunității.

Mai multe detalii despre modul în care se vor desfășura teleconferințele, despre invitații și temele abordate veți găsi pe medichub.ro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe