Newsflash
Știri

Prof. dr. Dorel Săndesc, desemnat „Medicul anului 2022”

de Florentina Ionescu - dec. 21 2022
Prof. dr. Dorel Săndesc, desemnat „Medicul anului 2022”

Profesorul doctor Dorel Săndesc a fost desemnat recent de un juriu internațional „Medicul anului 2022”.

Aceasta este încă una dintre victoriile „Timișoarei medicale”, afirmă președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă.

La Gala Romanian Healthcare Awards (RHA) din 2022, desfășurată la București, profesorul Săndesc, medic primar ATI, fost desemnat „Medicul anului”. 

medicul anului dorel sandesc3

RHA este singura competiție în domeniul medical cu juriu internațional (experți din România, Bulgaria, Franța, Republica Moldova, Norvegia, Belgia, Irlanda și Marea Britanie), a explicat acesta pe pagina sa de Facebook.

Romanian Healthcare Awards a avut șapte categorii de premiere. Pentru fiecare categorie au fost selectați mai mulți finaliști, care au primit Diploma de excelență. 

medicul anului dorel sandesc2

ATI Timișoara a câștigat două din cele șapte trofee acordate, a mai scris prof. dr. Dorel Săndesc.

Campania Anului: Asociația pentru ATI „Aurel Mogoșeanu”, pentru proiectele majore de voluntariat (Maratonul vaccinării, Caravanele medicale și educaționale organizate pentru persoane și grupuri vulnerabile - zone izolate, cămine de bătrâni, azil de noapte, închisori, cartiere mărginașe.)

Medicul Anului: Dorel Săndesc. 

La aceste victorii se adaugă Diplomele de excelență câștigate de:

- Spitalul Județean Timișoara (Clinica de Chirurgie Vasculară),

- Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara

- Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr Victor Popescu” Timișoara

- Asociația Oncohelp-Centrul de Oncologie Oncohelp Timișoara. 

medicul anului dorel sandesc

„Făcându-ne treaba este felul nostru de a onora memoria Eroilor Revoluției de la Timișoara. Dedic aceste performanțe întregului personal medical din Timișoara! Îmbrățișez cu drag sutele de voluntari (asistente medicale, studenți, rezidenți, medici specialiști și primari, cadre didactice ale UMF „V. Babeș”- de la asistenți la profesori universitari-, personal DSP, ISU, STS, Prefectură, Consiliul Județean, Primărie...) care, prin dăruire, devotament și solidaritate, au contribuit la realizarea unor Proiecte extraordinare, ce au inspirat întreaga țară!”, a transmis profesorul doctor Dorel Săndesc. 

Acesta a mai menționat și alte reușite. La Gala Elitelor Medicale din 2022, Trofeul pentru Cea mai bună echipă medicală a anului a fost obținut de  CLlinica  ATI, Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara. Iar la Gala Excelenței Bănățene din 2022, Diploma și trofeul în domeniul Medicină și Științe biologice au fost obținute de prof. dr. Dorel Săndesc. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe