Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Program pentru personalul medical din MAI

Viața Medicală
Bianca URSU vineri, 20 aprilie 2018

    O parte din personalul medical de la Spitalul de Urgență „Prof. dr. Dimitrie Gerota” (30 de medici și 1.270 de asistenți medicali) va participa la cursuri modulare practice, de formare profesională, ca beneficiari ai unui proiect cu finanțare europeană, derulat de Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC). Perioada de implementare este de 30 de luni, timp în care participanții vor beneficia de metode moderne de instruire, cum ar fi: simulatoare medicale, tehnologii de tip e-learning. Parteneri în proiect mai sunt Spitalul Clinic de Urgență „Prof. dr. Agrippa Ionescu” și Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar. Invitați la conferința de lansare au fost: Mihai Fifor, ministrul apărării naționale, Carmen Dan, ministrul afacerilor interne, Rovana Plumb, ministrul fondurilor europene, conf. dr. Florentina Ioniță-Radu, comandantul SUUMC, și alții.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.