Newsflash
Știri

Program pentru personalul medical din MAI

de Bianca URSU - apr. 20 2018
Program pentru personalul medical din MAI

    O parte din personalul medical de la Spitalul de Urgență „Prof. dr. Dimitrie Gerota” (30 de medici și 1.270 de asistenți medicali) va participa la cursuri modulare practice, de formare profesională, ca beneficiari ai unui proiect cu finanțare europeană, derulat de Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC). Perioada de implementare este de 30 de luni, timp în care participanții vor beneficia de metode moderne de instruire, cum ar fi: simulatoare medicale, tehnologii de tip e-learning. Parteneri în proiect mai sunt Spitalul Clinic de Urgență „Prof. dr. Agrippa Ionescu” și Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar. Invitați la conferința de lansare au fost: Mihai Fifor, ministrul apărării naționale, Carmen Dan, ministrul afacerilor interne, Rovana Plumb, ministrul fondurilor europene, conf. dr. Florentina Ioniță-Radu, comandantul SUUMC, și alții.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe