Newsflash
Știri

Proiect de prevenție cardiovasculară pentru medicii de familie

de Dorina Novac - iul. 28 2021
Proiect de prevenție cardiovasculară pentru medicii de familie

Institutul Național de Sănătate Publică începe un proiect de prevenție cardiovasculară pentru medicii de familie, au anunțat reprezentanții Asociației Medicilor de Familie București – Ilfov.

Este vorba despre „Proiectul de screening al factorilor de risc cardiovascular «Totul pentru inima ta»”.

medici de familie

Medicii de familie care doresc să intre în proiect vor fi selecționați pe baza condițiilor proiectului, în ordinea înscrierii. Potrivit reprezentanților asociației, ținta este de 300 de medici de familie.

„Poate aplica orice medic de familie, iar dacă sunt doi medici în cabinet, evident pot aplica fiecare dintre ei cu entitatea juridică proprie. Nota bene! 3 august, ora 12:00 este ultima dată de înscriere”, a precizat, într-o postare pe Facebook, dr. Rodica Tănăsescu, vicepreședinte (AMFB) Asociația Medicilor de Familie București – Ilfov.

Momentan anunțul este valabil pentru Regiunile Vest, Sud-Vest și Sud-Est, urmând ca din toamnă să intre în proiect municipiul București și județul Ilfov.

Informații suplimentare privind proiectul găsiți AICI!

Accesați caietul de sarcini AICI.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe