Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Proiect de prevenție cardiovasculară pentru medicii de familie

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 28 iulie 2021, ora 11:38

Institutul Național de Sănătate Publică începe un proiect de prevenție cardiovasculară pentru medicii de familie, au anunțat reprezentanții Asociației Medicilor de Familie București – Ilfov.

Este vorba despre „Proiectul de screening al factorilor de risc cardiovascular «Totul pentru inima ta»”.

medici de familie

Medicii de familie care doresc să intre în proiect vor fi selecționați pe baza condițiilor proiectului, în ordinea înscrierii. Potrivit reprezentanților asociației, ținta este de 300 de medici de familie.

„Poate aplica orice medic de familie, iar dacă sunt doi medici în cabinet, evident pot aplica fiecare dintre ei cu entitatea juridică proprie. Nota bene! 3 august, ora 12:00 este ultima dată de înscriere”, a precizat, într-o postare pe Facebook, dr. Rodica Tănăsescu, vicepreședinte (AMFB) Asociația Medicilor de Familie București – Ilfov.

Momentan anunțul este valabil pentru Regiunile Vest, Sud-Vest și Sud-Est, urmând ca din toamnă să intre în proiect municipiul București și județul Ilfov.

Informații suplimentare privind proiectul găsiți AICI!

Accesați caietul de sarcini AICI.

Etichete: proiect de screening medici de familie preventie cardio-vasculara

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC