Newsflash
Știri

Proiect despre personalități de renume ale comunității medicale academice

de Dorina Novac - nov. 17 2022
Proiect despre personalități de renume ale comunității medicale academice

Societatea Antreprenorială Studențească a UMFCD, din cadrul UMF „Carol Davila” din București, lansează un nou proiect cu și despre personalități de renume ale comunității medicale academice.

Inițiativa vizează o serie de podcasturi în scopul creării unei conexiuni între comunitatea studențească și cea academică, răspunzând la o serie de întrebări și provocări lansate de membrii acestora.

Poriect UMF Carol davila

„Avem onoarea să lansăm primul podcast avându-l în calitate de invitat pe Rectorul Universității de Medicină și Farmacie «Carol Davila» din București, prof. univ. dr. Viorel Jinga, șeful Clinicii de Urologie în cadrul Spitalului Clinic «Prof. Dr. Th. Burghele»”, au precizat reprezentanții Universității de Medicină și Farmacie (UMF) „Carol Davila” din București.

Discuția a fost moderată de Cristian Persu, student în anul VI al UMF „Carol Davila” din București.

Podcastul poate fi urmărit AICI!

„Acțiunea se demarează în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2022-0201 «Dezvoltarea și creșterea aptitudinilor antreprenoriale în rândul studenților și absolvenților UMFCD –Antreprenor UMFCD», organizat de Societatea Antreprenorială Studențească UMFCD, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie «Carol Davila» din București”, transmite sursa citată.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe