Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Proiect pentru studenții de la stomatologie, la UMF „Carol Davila” București

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 25 noiembrie 2022, ora 11:07

Săptămâna 6-13 noiembrie a fost dedicată proiectului InterDentis, organizat de Liga Studenților la Medicina Dentară București.

Proiectul a fost organizat de Liga Studenților la Medicina Dentară București, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) „Carol Davila” din București, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe.

UMF Carol Davila

Potrivit reprezentanților UMF „Carol Davila” București, studenţii de la stomatologie din toată ţara şi din Republica Moldova au ales acest centru universitar pentru o experiență culturală și academică.

Citește și: UMF „Carol Davila”: colaborare inter-universitară în premieră

„Studenţii au avut ocazia să participe la cursurile şi stagiile facultăţii noastre, explorând cu adevărat viaţa unui student la Facultatea de Stomatologie din Bucureşti. De asemenea, s-a pregătit o serie de activităţi extrem de interesante şi distractive pentru musafirii noştri, despre care putem spune cu siguranţă că vor mai vrea să revină la București”, transmite sursa citată.

Etichete: UMF „Carol Davila” Bucuresti liga studentilor la medicina dentara bucuresti

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC