Newsflash
Știri

Proiect pentru studenții de la stomatologie, la UMF „Carol Davila” București

de Dorina Novac - nov. 25 2022
Proiect pentru studenții de la stomatologie, la UMF „Carol Davila” București

Săptămâna 6-13 noiembrie a fost dedicată proiectului InterDentis, organizat de Liga Studenților la Medicina Dentară București.

Proiectul a fost organizat de Liga Studenților la Medicina Dentară București, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) „Carol Davila” din București, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe.

UMF Carol Davila

Potrivit reprezentanților UMF „Carol Davila” București, studenţii de la stomatologie din toată ţara şi din Republica Moldova au ales acest centru universitar pentru o experiență culturală și academică.

Citește și: UMF „Carol Davila”: colaborare inter-universitară în premieră

„Studenţii au avut ocazia să participe la cursurile şi stagiile facultăţii noastre, explorând cu adevărat viaţa unui student la Facultatea de Stomatologie din Bucureşti. De asemenea, s-a pregătit o serie de activităţi extrem de interesante şi distractive pentru musafirii noştri, despre care putem spune cu siguranţă că vor mai vrea să revină la București”, transmite sursa citată.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe