Newsflash
Știri

Proiectul „Stagii de practică în domeniul medical pentru studenții din regiunea Centru”, finalizat

de Dorina Novac - sept. 20 2022
Proiectul „Stagii de practică în domeniul medical pentru studenții din regiunea Centru”, finalizat

Liamed anunță finalizarea proiectului „Stagii de practică în domeniul medical pentru studenții din regiunea Centru”, co-finanțat din Fondul Social European.

Proiectul s-a desfășurat pe o perioadă de 24 de luni, timp în care studenți de la Universitatea „Transilvania” din Brașov și de la Universitatea de Medicină, Farmacie, Stiințe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș au participat la stagii de practică în domeniul tehnico-medical, service și întreținere aparatură medicală, IT și inovare în medicină și proiectare și producție aparatură medicală.

proiect

Cursanții au fost împărțiți în mai multe grupe, fiecare având o durată de 15 zile, timp în care au participat la cursuri teoretice și la demonstrații practice susținute de specialiști din cadrul Liamed.

Citește și: Practica clinică a studenților de la medicină dentară

În proiect au fost incluși studenți de la specializări precum inginerie medicală, asistență medicală generală, balneofiziokinetoterapie, optometrie, automatică și inginerie aplicată, și nu numai.

La finalul proiectului „Stagii de practică în domeniul medical pentru studenții din regiunea Centru”, 30 dintre studenți au fost premiați cu câte 1.500 de lei, iar peste 50 de studenți au participat la cursul de antreprenoriat oferit în cadrul proiectului.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe