Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Promovarea medicamentelor, luată la bani mărunți

Viața Medicală
Dr. Ana MIHAI vineri, 23 noiembrie 2018

Spoturile industriei farmaceutice cumulează 23 de ore, pe cele 60 de canale media din România, arată cele mai recente statistici. În aceste condiții, promovarea medicamentelor trebuie să fie reglementată în mod adecvat, echilibrată și susținută corespunzător de surse de informații complete și validate științific.

O analiză asupra potențialei influențe asupra deciziei de tratament, asupra rezultatelor și costurilor acestuia va avea loc la 6 februarie, cu ocazia celei de a patra ediții a conferinței PRIA Drugs and Medicine Publicity. Manifestarea, care va avea loc la Pullman Bucharest World Trade Center, va reuni și anul acesta reprezentanți din partea ANMDM, ai Administrației Prezidențiale, RAC, Comisiei pentru cultură, asociațiilor de pacienți, precum și reprezentați ai companiilor farmaceutice, producătorilor de dispozitive medicale, suplimente alimentare și dermato-cosmetice.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.