Newsflash
Știri

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății a demisionat

de Dorina Novac - mar. 12 2021
Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății a demisionat

Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, şi-a anunţat, joi, demisia din funcţie.

Acesta a precizat, după ce a demisionat din funcția de consilier al ministrului Sănătății, cu atribuții de purtător de cuvânt, că se întoarce la cariera didactică.

Bogdan Oprea

„De astăzi revin exclusiv la cariera mea didactică, de cercetare şi la proiectele de voluntariat care m-au îmbogăţit atât de mult sufleteşte în ultimii ani. Colaborarea mea cu Ministerul Sănătăţii încetează, îi mulţumesc ministrului Vlad Voiculescu pentru colaborarea din toată această perioadă şi pentru prietenie şi îi doresc mult succes în procesul de reformă atât de necesar pe care şi l-a asumat cu curaj”, a scris Bogdan Oprea pe pagina sa de Facebook.

Bogdan Oprea a menționat că va publica în curând primul manual de combatere a fake news-ului și dezinformării online din România.

fake news

„Noi ne revedem aici, în curând, cu primul manual de combatere a fake news-ului și dezinformării online din România, pe care-l voi publica la Polirom, și cu un podcast pe același subiect. Keep in touch!”, a mai scris Bogdan Oprea.

Potrivit Ministerului Sănătății, Bogdan Oprea este specialist în comunicare în administrația publică la nivel înalt și cadru universitar cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu.

Acesta are licență de paramedic și însoțește, ca voluntar, ambulanțele care deservesc comunitatea în care trăiește.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe