Newsflash
Știri

Rafila: Performanța României în controlul pandemiei este „cel puțin medie”

de Florentina Ionescu - mar. 16 2022
Rafila: Performanța României în controlul pandemiei este „cel puțin medie”

Ministrul Sănătății, prof. dr. Alexandru Rafila, spune că performanța țării noastre în privința controlului asupra pandemiei de COVID-19 poate fi considerată cel puțin medie.

Alexandru Rafila consideră că performanţa reuşită în România în ceea ce priveşte controlul pandemiei de COVID-19 poate fi considerată „cel puţin medie”. 

Dr-Alexandru-Rafila

Acesta a participat astăzi la dezbaterea online „Doi ani de la primul lock-down. Riscuri şi ameninţări de sănătate în era post-COVID”, organizată de DC News Media Group, scrie AGERPRES

„Dacă am fi avut la începutul pandemiei cunoştinţele legate de această boală (...), costurile ar fi fost mai mici, dar nu aveam de unde să ştim, erau necunoscute pentru toată lumea. Trebuie să fim conştienţi că performanţa reuşită în România în ceea ce priveşte controlul pandemiei putem să o considerăm cel puţin medie, pentru că, până la urmă, viaţa, cât de cât, s-a putut desfăşura normal şi numărul de victime, chiar dacă a fost important, nu a avut aceleaşi valori ca în alte zone ale globului", a afirmat ministrul Sănătății astăzi.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe