Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Regrete!

     Colectivul redacției săptămânalului Viața medicală regretă dispariția prematură a prof. dr. Dan Dermengiu, directorul general al Institutului Național de Medicină Legală „Mina Minovici“, președintele Consiliului Superior de Medicină Legală, titularul Catedrei de profil a UMF „Carol Davila“. A desfășurat o valoroasă și bogată activitate științifică și didactică, a fost autorul a peste 150 de lucrări științifice publicate sau comunicate și a mai multor monografii (între care cea intitulată „Toxicologie medico-legală“, apărută la Editura Viața Medicală Românească, distinsă cu Premiul „Constantin Parhon“ acordat de Academia Română în 2009). A făcut parte din numeroase societăți științifice naționale și internaționale, precum Academia Internațională de Medicină Legală; a fost membru al Comitetului European pentru prevenirea torturii și a tratamentelor inumane sau degradante, ca reprezentant al României. A colaborat la ziarul nostru, calitate în care ne vom aminti mereu de persoana sa charismatică, de omul cald și prietenos. Rugăm familia sa și pe cei care i-au fost apropiați să primească sincerele noastre condoleanțe.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC