Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Reprezentanții Băncii Mondiale, în vizită la Spitalul „Pius Brînzeu” din Timișoara

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 7 iulie 2022, ora 14:53

Ministerul Sănătăţii a publicat astăzi o fotografie realizată în urma vizitei reprezentanților săi și a reprezentanților Băncii Moniale.

Astăzi, 7 iulie 2022, reprezentanți ai Ministerului Sănătății (MS) și ai Băncii Mondiale au realizat o vizită la Spitalul Clinic Județean „Pius Brînzeu” din Timișoara pentru a verifica stadiul proiectului ce vizează relocarea mai multor secții ale unității sanitare și construcția Centrului de mari arși, se arată pe pagina oficială a MS. 

Viitorul în stomatologie e mai aproape decât credem: micro-roboții pot curăța dinții 

vizita banca mondiala timisoara

Proiectul Ministerului Sănătății de la spitalul timișorean este finanțat printr-un împrumut de la Banca Mondială si are ca obiectiv principal realizarea unei clădiri noi în care să funcționeze integrat mai multe compartimente și secții medicale:

  • UPU-SMURD;
  • Centrul de Arși, compus din 17 paturi;
  • secție ATI cu 27 paturi;
  • bloc operator cu 25 de săli de operație.

În prezent, proiectul se află în etapa de desfășurare a licitației pentru execuția lucrărilor de construcție, după care urmează finalizarea evaluării ofertelor recepționate în cadrul licitației, semnarea contractului pentru execuția lucrărilor și demararea construcției propriu-zise. 

Procedură complexă la nivelul genunchiului, realizată la Spitalul Militar din Timișoara 

Etichete: ministerul sanatatii banca mondiala Spitalul Pius Brinzeu Timisoara centru mari arsi centru de mari arsi sectie mari arsi mari arsi

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.