Newsflash
Știri

Reuniune organizată la București de Biroul Regional OMS pentru Europa

de Dorina Novac - mar. 16 2023
Reuniune organizată la București de Biroul Regional OMS pentru Europa

Biroul Regional OMS pentru Europa va organiza, împreună cu Ministerul Sănătății din România, o reuniune la nivel înalt referitoare la problematica resurselor umane din sănătate.

Evenimentul va avea loc în perioada 22-23 martie, la București. În cadrul Reuniunii la nivel înalt organizată de Biroul Regional OMS pentru Europa și Ministerul Sănătății din România vor fi discutate modalitățile de asigurare a resurselor umane din sănătate.

reuniune

De asemenea, la întâlnire vor participa miniştri, secretari de stat, şefi ai departamentelor de resurse umane şi experți în domeniu din Regiunea Europeană a OMS.

Citește și: Biroul OMS România: „Să recunoaștem contribuția incredibilă a femeilor la sectorul sănătății”

„Reuniunea la nivel înalt va fi o oportunitate pentru statele membre să dezvolte strategiile în domeniul resurselor umane care să asigure sustenabilitatea sistemelor de sănătate, în condițiile care bolile netransmisibile și îmbătrânirea populației necesită tot mai multe resurse. Adoptarea la București a unei Declarații comune privind resursele umane pentru sănătate ar fi o bună oportunitate pentru coordonarea politicilor în domeniu la nivel european”, a precizat Ministerul Sănătății.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe