Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Reuniunea cardiologilor români, ediţia jubiliară

Viața Medicală
Dr. Maria DRAGOTĂ miercuri, 5 octombrie 2011

   Ieri a început, la Sinaia, ediţia jubiliară a Congresului Naţional de Cardiologie, la care, alături de specialiştii români, participă invitaţi de marcă din străinătate, printre care prof. dr. Michel Komajda, preşedintele Societăţii Europene de Cardiologie (ESC), prof. dr. Fausto Pinto, vicepreşedintele ESC ş.a. Tuturor participanţilor le-a fost distribuit gratuit „Compendiumul 2011 al ghidurilor prescurtate al Societăţii Europene de Cardiologie“. Cu această ocazie, va avea loc şi Adunarea generală a Societăţii Române de Cardiologie (SRC), cu alegeri pentru conducerea societăţii. De asemenea, va fi lansat volumul V al cărţii „Imagistica la bolnavi cardiaci – din pagina cărţii la ecranul computerului“, sub redacţia prof. dr. Carmen Ginghină, precum şi calendarul cursurilor ce se vor desfăşura, în anul universitar 2011–2012, la Clinica de Cardiologie a Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. dr. C. C. Iliescu“. Participanţii la reuniune au posibilitatea de a afla actualităţile în domeniu, în cadrul conferinţelor, simpozioanelor, meselor rotunde, atelierelor de lucru, întâlnirilor experţilor, prezentărilor orale şi sesiunilor poster. De menţionat sesiunea comună SRC-ESC, precum şi sesiunile comune cardiologie/pneumologie, geriatrie, neurologie.

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC