Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

REZIDENŢIAT – 2010

  Cititorii vor observa, desigur, că numărul acesta este deosebit de celelalte ediţii ale săptămânalului nostru. Respectiv în paginile 6–9, apare publicaţia pentru concursul naţional de intrare în rezidenţiatele pe post şi pe loc în Medicină, Medicină dentară şi Farmacie (însoţită de metodologia de desfăşurare a acestor probe, ca şi de listele celor 2.984 de locuri şi 521 de posturi pe care se va putea concura). De asemenea, publicăm, în acest număr, numeroasele posturi de manageri scoase la concurs în perioada imediat următoare de unităţi sanitare de pe întreg cuprinsul ţării.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.