Newsflash
Știri

Rezidențiat 2020: au fost publicate listele candidaților înscriși

de Florentina Ionescu - oct. 29 2020
Rezidențiat 2020: au fost publicate listele candidaților înscriși

Ministerul Sănătății organizează duminică, 15 noiembrie, concurs național de intrare în rezidențiat în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie.

Astăzi au fost publicate listele cu candidații înscriși la concursul de rezidențiat, sesiunea 15 noiembrie, pentru cele șase centre universitare din țară în care se va desfășura.

rezidentiat centre universitare

„Candidații sunt rugați să verifice, în perioada 29.10.2020 - 3.11.2020 ora 14:00, dacă sunt corecte: numele, domeniul și centrul universitar în care concurează. În cazul în care apar greșeli se vor adresa la DSP-ul la care s-au înscris / au trimis dosarul de înscriere prin servicii poștale. Numărul de concurs din aceste liste este provizoriu. Numărul de concurs definitiv va fi publicat pe listele din data 3.11.2020, după efectuarea tuturor corecțiilor și reordonarea candidaților. Numerotarea candidaților este unică pe țară, începe cu nr. 1 la domeniul medicină, centrele de concurs sunt în ordine alfabetică, continuă cu domeniul medicină dentară și domeniul farmacie. Listele se vor actualiza zilnic, după ora 16:00”, se arată pe site-ul rezidentiat.ms.ro.

Click aici pentru Centrul Universitar București.

Click aici pentru Centrul Universitar Cluj-Napoca.

Click aici pentru Centrul Universitar Craiova.

Click aici pentru Centrul Universitar Iași.

Click aici pentru Centrul Universitar Tg. Mureș.

Click aici pentru Centrul Universitar Timișoara.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe