Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Români în conducerea alergologiei europene

 Nominalizarea dnei prof. dr. Ioana Agache (foto) în calitatea de președinte ales al Academiei europene de alergologie și imunologie clinică (EAACI), pentru perioada 2017–2018, a fost anunțată recent de actuala președintă EAACI, Antonella Muraro. Această veste reprezintă un moment de referință în istoria alergologiei românești, inaugurate prin opera științifică și demersurile organizatorice ale profesorului Ervant Seropian în deceniul al optulea al secolului trecut, de asemenea mult apreciat pe plan internațional.
Personalitatea științifică și didactică a dnei prof. dr. Ioana Agache, de la Universitatea „Transilvania“ din Brașov, poate fi evaluată în mod definitoriu numai și dacă menționăm opera sa științifică încununată cu coordonarea – alături de prof. dr. Cezmi Akdis – a unui impresionant Global Atlas of Asthma, elaborat în 2013 de un larg colectiv de prestigioși autori din Europa, dar și de pe alte continente. În plus, activitatea eficientă în cadrul EAACI, dar și în cadrul Societății Române de Alergologie și Imunologie Clinică, au constituit argumente forte pentru această alegere, care constituie un prilej de mândrie nu numai pentru medicina românească, ci și pentru întreaga noastră intelectualitate.
     Să îi urăm succes și să o sprijinim în activitatea sa de înaltă responsabilitate.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.