Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

România, campioană mondială la acordarea de prim-ajutor avansat în traumă

Viața Medicală
L. Budin luni, 12 septembrie 2022, ora 12:27

Echipa de prim-ajutor a ISU București - Ilfov, care a participat la competiția „World Rescue Challenge”, s-a clasat pe primul loc la proba de prim-ajutor.

Într-o postare pe Facebook a Departamentului pentru Situații de Urgență, se reamintește că 5 echipe din cadrul ISU Mureș, ISU București - Ilfov, ISU Dâmbovița și ISU Vâlcea au concurat, în Luxemburg, alături de cele mai bune echipe de pompieri și paramedici din alte 15 țări  - Africa de Sud, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Cehia, Franța, Germania, Irlanda, Luxemburg, Marea Britanie, Portugalia, Spania, SUA și Taiwan. 

dsu_campionat
Sursă foto: Facebook Departamentul pentru Situații de Urgență

 

Echipa de prim-ajutor a ISU București – Ilfov s-a clasat pe primul loc la proba de prim-ajutor, secțiunile „general” și „complex” (avansat-traumă).

Felicitări, dragi salvatori! Ați purtat, încă o dată, drapelul țării noastre pe cele mai înalte culmi”, se încheie postarea DSU.

Slănic: proiect dedicat întâlnirii medicilor cu pacienţii cu boli rare

Etichete: world rescue challenge isu bucuresti-ilfov primul loc

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.