Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

România comandă încă 4,2 milioane de doze de vaccin Pfizer-BioNTech

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 16 aprilie 2021, ora 12:01

Guvernul a aprobat un memorandum privind o nouă comandă de vaccin împotriva COVID-19 produs de compania Pfizer-BioNTech, ce constă în peste 4 milioane de doze.

Pfizer-BioNTech

„La solicitarea Ministerului Sănătății, executivul a aprobat în ședința de joi, 15 aprilie, memorandumul cu tema: Aprobarea semnării celui de-al patrulea Formular de comandă de vaccin împotriva COVID-19 produs de compania Pfizer-BioNTech pentru o cantitate de  4.260.269 de doze opționale de vaccin anti-COVID produs de compania Pfizer-BioNTech”, informează MS.

Conform documentului, Ministerul Sănătății primește aprobarea de a încheia o nouă comandă pentru achiziționarea a 4.260.269 doze de vaccin împotriva COVID-19 produs de compania Pfizer-BioNTech.

Un număr de 302 042 de doze vor fi disponibile chiar din trimestrul al doilea.

„Continuarea și accelerarea campaniei de vaccinare reprezintă unul dintre obiectivele importante. Astăzi am aprobat achiziționarea  unui număr suplimentar de vaccinuri împotriva COVID-19”, a declarat Florin Cîțu.

Etichete: ministerul sanatatii vaccin impotriva COVID-19 Pfizer-BioNTech

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC