Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

România intensifică ritmul vaccinării anti-COVID

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 2 aprilie 2021

Din 6 aprilie, în ţara noastră se vor deschide 12 cabinete noi pentru administrarea vaccinului Moderna, fapt ce va duce și la creșterea cu cel puţin o mie a numărului de persoane vaccinate zilnic, a anunţat dr. Valeriu Gheorghiţă, în conferinţa săptămânală a Comitetului Naţional de Coordonare a Vaccinării.

De asemenea, din 13 aprilie se vor deschide 144 de cabinete noi de vaccinare și pentru administrarea serului produs de Pfizer.

Tot în prima parte a lunii aprilie se are în vedere creșterea numărului de persoane programate la vaccinare prin intermediul platformei de programări: „Noi credem că până la 10 aprilie vom fi în măsură să operaţionalizăm în platformă (...) creșterea numărului de persoane programate de la 60, în momentul de faţă, pe cele 12 ore de lucru ale unui cabinet, la 90 de persoane pe cabinet”, a explicat coordonatorul campaniei de vaccinare.

În perioada imediat următoare vor fi operaţionalizate și centrele mobile de vaccinare, iar complementar, va fi demarată vaccinarea prin intermediul cabinetelor de medicina familiei.

Etichete: vaccin cabinete cabinete vaccinare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.