Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

România, pe locul 4 în UE privind persoanele vaccinate anti-COVID cu ambele doze

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 15 aprilie 2021, ora 13:29

România ocupă locul 4 în topul țărilor din Uniunea Europeană privind persoanele vaccinate împotriva COVID-19 cu ambele doze.

Premierul Florin Cîţu a scris, într-o postare pe Facebook, că România este tot mai aproape de revenirea la normalitate, precizând că ţara noastră ocupă locul 4 în topul ţărilor din UE privind persoanele vaccinate anti-COVID cu ambele doze.

persoane vaccinate

„Suntem tot mai aproape de revenirea la normalitate. România ocupă locul 4 în topul țărilor din UE privind persoanele vaccinate anti-COVID cu ambele doze. Avem un nou record de vaccinări în ultimele 24 de ore: 76.590 de persoane. Au fost deschise noi fluxuri și capacitatea de vaccinare în România depășește 115.000 de persoane pe zi”, a menționat Florin Cîţu.

Romania, locul 4

Etichete: vaccinare impotriva COVID-19 sase doze de vaccin vaccinare anti-COVID

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.