Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

România primește peste două milioane de doze de vaccin anti-COVID

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 5 martie 2021

Luna aceasta, în România vor ajunge 2.640.000 de doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2, a anunţat miercuri premierul Florin Cîţu.

Dintre acestea, 1.112.000 de doze provin de la Pfizer-BioNTech, 268.800 de la Moderna și 1.258.000 de la AstraZeneca. Din 15 martie, pe platforma de programare vor fi disponibile și listele de așteptare pentru persoanele eligibile pentru vaccinare din cea de-a treia etapă de imunizare, după cum a anunţat medicul Valeriu Gheorghiţă. Fiecare persoană, în momentul în care intră și își creează un cont, va alege opţiunea de a se programa în această listă de așteptare prin alegerea unui centru de vaccinare. Atunci când în acel centru vor fi locuri disponibile, persoana va fi notificată prin SMS și e-mail și va avea la dispoziţie acel loc liber pentru 24 de ore, timp în care va confirma programarea.

Etichete: vaccin covid pfizer Moderna

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.