Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

România trimite în Ucraina echipamente medicale pentru lupta împotriva COVID-19

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 23 aprilie 2021, ora 10:08

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat, joi seară, o hotărâre privind acordarea de asistenţă internaţională cu titlul gratuit pentru Ucraina.

masti chirurgicale

Potrivit unei anexe a Hotărârii 23/2021 a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă ( CNSU), s-a aprobat transferul următoarelor categorii de produse de urgenţă medicală necesare în lupta cu pandemia de COVID-19: combinezoane, măşti chirurgicale, măşti FFP2, măşti FFP3 și viziere

Ucraina

„Art.1 - (1) Se aprobă acordarea de asistență internațională, cu titlu gratuit, pentru Ucraina, constând în cantitățile de produse prevăzute în anexa nr. 1. (2) Cantitățile prevăzute la alin. (1) sunt alocate din stocurile de urgență medicală, constituite prin grija Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 11 din 2020 privind stocurile de urgență medicală, precum și unele măsuri aferente instituirii carantinei”, transmit autoritățile.

Etichete: CNSU pandemia de COVID-19 masti chirurgicale viziere

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.