Newsflash
Știri

Românii care au cont pe platforma de vaccinare pot programa alte 1.000 de persoane

de Dorina Novac - apr. 23 2021
Românii care au cont pe platforma de vaccinare pot programa alte 1.000 de persoane

Persoanele care şi-au creat conturi pe platforma de vaccinare pot programa la imunizarea împotriva COVID-19 până la 1.000 de personae, a anunțat Andrei Baciu.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, a precizat, într-o postare pe Facebook, că cei care și-au creat conturi pe platforma de vaccinare le pot folosi pentru a programa la imunizarea împotriva COVID-19 până la 1.000 de persoane.

programare vaccinare

Până acum, numărul de beneficiari care puteau fi adăugați era limitat la 9 persoane.

„Ne respectăm promisiunile! În doar câteva zile, după discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții organizațiilor neguvernamentale și asociațiilor de pacienți, am făcut modificările solicitate în platforma #RoVaccinare. (...) Vă mulțumesc vouă, celor care sunteți alături de noi, și care vă doriți să ne întoarcem la viața de altădată. Fiecare mână de ajutor ne duce mai aproape de sfârșitul pandemiei, iar solidaritatea este cea mai importantă!”, a scris Andrei Baciu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe