Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

ROMMEDICA 21

Viața Medicală
Dr. Mihail TOMŞA vineri, 8 aprilie 2011

   Între 31 martie şi 3 aprilie a.c., la Romexpo a avut loc cea de-a XXI-a ediţie a Expoziţiei internaţionale de medicină şi farmacie, tradiţional cunoscută sub numele de Rommedica. Au expus numeroase firme producătoare şi importatoare de echipament medical din mai multe ţări europene. A fost nu numai o simplă expoziţie, ci s-a creat – prin competenţa şi calităţile de gazdă ale organizatorilor, Centrul Expoziţional Romexpo (director general, Doru Simovici) – un cadru propice desfăşurării unor mese rotunde şi dezbateri, pe teme diverse, în principal însă focalizate pe îmbunătăţirea managementului spitalicesc. (...)

 
 

   Între 31 martie şi 3 aprilie a.c., la Romexpo a avut loc cea de-a XXI-a ediţie a Expoziţiei internaţionale de medicină şi farmacie, tradiţional cunoscută sub numele de Rommedica. Au expus numeroase firme producătoare şi importatoare de echipament medical din mai multe ţări europene. A fost nu numai o simplă expoziţie, ci s-a creat – prin competenţa şi calităţile de gazdă ale organizatorilor, Centrul Expoziţional Romexpo (director general, Doru Simovici) – un cadru propice desfăşurării unor mese rotunde şi dezbateri, pe teme diverse, în principal însă focalizate pe îmbunătăţirea managementului spitalicesc. La deschidere, au rostit alocuţiuni dnii Doru Simovici, Ioan Silviu Lefter, directorul Societăţii Naţionale de Cruce Roşie – câţiva coechipieri de CR efectuând reuşite demonstraţii de acordare a primului ajutor medical –, Zoltan Kinizsi, consilier al ministrului sănătăţii, care a transmis din partea acestuia un mesaj de salut. Am remarcat prezenţa a numeroşi directori de spitale din Capitală şi din provincie, unii susţinând expuneri despre managementul performant şi modalităţile de atingere a acestui scop în condiţiile financiare actuale, absorbţia fondurilor europene, dezvoltarea sistemului informatic în unităţile sanitare: dr. Adrian Cotârleţ, managerul Spitalului Municipal de Urgenţă Moineşti; dr. Bogdan Andreescu, managerul Spitalului Clinic Colentina; ec. Alexandru Mihuţ – Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu; dr. Dorin Ionescu, director general al CNAS. Conferinţele susţinute în cadrul Rommedica au fost creditate cu ore de EMC.

 
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC