Newsflash
Știri

S-a redeschis secţia de Ginecologie a Spitalului Judeţean Constanța

de L. Budin - mai 4 2022
S-a redeschis secţia de Ginecologie a Spitalului Judeţean Constanța

Secţia Clinică Obstetrică Ginecologie I a Spitalului Judeţean Constanţa s-a redeschis, după circa şase ani de lucrări de modernizare.

Lucrările, întrerupte în 2016, au fost continuate în toamna anului trecut, valoarea investiţiei fiind de aproximativ 4,5 milioane de lei, fonduri de la Ministerul Sănătăţii şi Consiliul Judeţean Constanţa, informează Agerpres.

scju-cta
Sursă foto: Facebook Consiliul Județean Constanța

 

Secţia Clinică Obstetrică Ginecologie I se află la etajul 7 al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa, ocupă aproximativ 1.700 metri pătraţi şi are în componenţă 45 de paturi, distribuite în saloane cu două până la cinci locuri.

Potrivit lui Mihai Lupu, președintele CJ Constanţa, se are în vedere construirea unui nou spital judeţean.

Nu ne vom opri aici cu investiţiile în zona de sănătate. Sperăm ca în cel mai scurt timp să se elaboreze hotărârea de Guvern care să permită transferul terenului aferent construirii unui nou spital judeţean. Atenţia noastră se concentrează pe identificarea surselor de finanţare şi atragerea reprezentanţilor mediului de afaceri, dispuşi să investească în acest obiectiv vital pentru această regiune”, a mai afirmat preşedintele CJ Constanţa.

Secţie pentru mari arşi, inaugurată la SCJU Craiova

Rafila: e nevoie de un plan de reconfigurare a sistemului de sănătate

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe