Newsflash
Știri

S-a stins din viață profesorul Ostin Mungiu

de Florentina Ionescu - oct. 13 2021
S-a stins din viață profesorul Ostin Mungiu

Zilele trecute s-a stins din viață prof. dr. Ostin Mungiu, profesor colaborator al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași.

Mesajele de condoleanțe din partea medicilor din România au început să curgă luni, 11 octombrie, pe rețelele sociale.

ostin mungiu

Dr. Sandra Alexiu, președintele Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti-Ilfov, a postat un mesaj emoționant la scurt timp după aflarea veștii că prof. dr. Ostin Mungiu a decedat, după cum a scris presa ieșeană.

„O știre deosebit de tristă a ajuns la mine adineauri. În ultimele luni am urmărit retrospective fotografice pe care Profesorul Mungiu le făcea pe story. Imagini din studenția mea, cu poze din amfiteatre, dascălii noștri în imagini de colecție îmi bucurau ochii. Am avut bucuria să accepte solicitarea mea pe FB. L-am evocat foarte recent pentru seriozitatea și profesionalismul domniei sale. Am avut prea puțin ocazia să îi fiu studentă, pentru că noi am făcut cu el un curs opțional, cu toate astea nu lipsea nimeni, era păcat să ratezi! Am păstrat de la Profesor expresia "cum n-ajută așa nu strică", extrem de relevantă... Tare îmi pare rău...”, a mărturisit dr. Sandra Alexiu (foto) pe pagina sa de Facebook.

Sandra Alexiu Facebook (2)

Potrivit www.ziaruldeiasi.ro, profesorul Ostin Mungiu (tatăl regizorului Cristian Mungiu și al analistului Alina Mungiu-Pippidi) s-a stins din viață după o serie de probleme cardiace.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe