Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

S-au vaccinat împotriva COVID-19 în ziua în care aniversează 49 de ani de căsătorie

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 1 aprilie 2021, ora 13:30

Pe RO Vaccinare, pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 pe Facebook, a fost publicată o fotografie cu un cuplu care și-a oferit „un altfel de cadou la 49 de ani de căsătorie”.

Potrivit postării de astăzi de pe pagina RO Vaccinare, domnul Ioan și doamna Sili Bâlteanu împlinesc astăzi 49 de ani de căsătorie.

Fiind o zi cu totul specială, soții Bâlteanu și-au făcut un altfel de cadou: s-au vaccinat împotriva COVID- 19 la centrul de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgență București - SUUB

sotii Bâlteanu s-au vaccinat împotriva COVID- 19

„Acum că am făcut acest vaccin, mă gândesc că și dacă mă voi îmbolnăvi de COVID19, măcar voi face o formă mai ușoară. Plus că băiatul nostru este plecat departe și avem convingerea că dacă ne-am vaccinat o să ajungem în siguranță la el”, spune doamna Sili Bâlteanu.

Ea are 74 de ani, a trăit multe momente frumoase alături de soțul ei, în vârstă de 75 de ani.

Cei doi soți își doresc să mai trăiască multe clipe minunate împreună, își doresc revenirea la normalitate.

„Vaccinarea este foarte importantă, dar la fel de important este și să purtăm mască și să respectăm distanțarea și măsurile impuse de autorități. Doar așa vom reuși să luptăm cu pandemia”, spune domnul Ioan Bâlteanu.

Etichete: romani vaccinare covid vaccinare covid-19 Ro Vaccinare cabinete vaccinare suub Spitalul Universitar de Urgență București

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.