Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Să ne bronzăm, dar cu măsură!

Viața Medicală
Constanţa MARINESCU vineri, 14 mai 2010

    A cincea ediţie a campaniei naţionale de depistare şi prevenire a leziunilor maligne şi premaligne cutanate a debutat săptămâna trecută cu mai multe întâlniri şi evenimente. La conferinţa de presă de vineri, 7 mai, Societatea Română de Dermatologie (SRD) şi două mari firme partenere (Laboratoarele Avène şi Merck Sharp&Dohme) au lansat EuromelanomaDay 2010 – Ziua europeană pentru depistarea melanomului. Iniţiativa europeană, la care sunt angrenate 28 de state, va avea ca dată finală 25 mai. Atunci, medici dermatologi din toată ţara, voluntari, vor oferi consultaţii pentru pacienţi (în acest sens s-a instituit o linie verde telefonică gratuită 0800 811 101 pentru programări). (...)

   Aceste acţiuni au ca scop principal informarea asupra riscului expunerii la ultraviolete, iar cazurile depistate pot fi soluţionate din timp. S-a constatat că rolul educativ, primordial, a avut răsunet în rândul populaţiei (de-a lungul celorlalte ediţii), astfel că de la un an la altul numărul celor care au cerut sfatul unui medic dermatolog sau oncolog a crescut. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.