Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Sănătatea – fără ministru

Viața Medicală
Dr. Aurel F. MARIN joi, 11 octombrie 2012
   Marţi, 2 octombrie a.c., dl dr. Vasile Cepoi şi-a prezentat demisia din funcţia de ministru al sănătăţii. Interimatul la conducerea instituţiei va fi asigurat de şeful guvernului, până la alegerile parlamentare din această iarnă şi instalarea unui nou executiv. Totodată, conducerea de facto a Ministerului Sănătăţii va fi asigurată, pentru aceeaşi perioadă, de dl dr. Raed Arafat, care însă rămâne în continuare în funcţia de subsecretar de stat în MS.
   Nu există, până la închiderea ediţiei, vreo poziţie oficială privind soarta proiectului de lege de reformă în sănătate, asumat de fostul ministru, şi nici nu a fost anunţat vreun alt responsabil în acest sens.
   Prin această demisie şi interimatul asiguratde iure de primul ministru, domeniul guvernamental al sănătăţii ajunge la a treia conducere, doar în acest an. Un an, cum încă se speră, al reformei...

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.