Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Sanofi, o nouă identitate vizuală

Viața Medicală
Dan Dumitru MIHALACHE vineri, 11 februarie 2022

Sanofi și-a dezvăluit, săptămâna trecută, o nouă și îndrăzneaţă arhitectură de brand. Printr-un comunicat de presă, compania anunţă că noua identitate vizuală reflectă propria-i transformare, demarată încă din decembrie 2019.

Practic, diviziile de business Sanofi Pasteur (vaccinuri) și Sanofi Genzyme (îngrijire specializată), precum și toate celelalte companii achiziţionate de-a lungul timpului vor fi reunite sub numele și brandul Sanofi.

SANOFI_LOGO

„În preajma aniversării a jumătate de secol de existenţă, demarăm astăzi (n.r. 4 februarie 2021) cea mai importantă transformare și modernizare din istoria companiei”, a declarat Paul Hudson, CEO Sanofi.

Noul logo se inspiră, potrivit sursei amintite, din codurile industriei tehnologice, orientate spre mișcare: „Cele două puncte mov întruchipează călătoria știinţifică între un punct de plecare – curiozitatea de a regândi statu-quo-ul și de a întreba «ce-ar fi dacă?» – și o linie de sosire – momentul «Evrica!», în care soluţiile inovatoare sunt descoperite”.

Etichete: Sanofi

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.