Newsflash
Știri

Sărbătoarea asistentului medical

Sărbătoarea asistentului medical
    Ziua internaţională a asistentului medical – 12 mai –  a fost marcată la Zalău cu ocazia reuniunii lunare a filialei judeţene a OAMGMAMR, a cărei preşedinte este asistent Rodica Mureşan. Sala mare de conferinţe a Centrului judeţean Sălaj pentru cultură şi artă a fost ocupată de cei peste 200 de participanţi.
Lucrările simpozionului, derulat sub deviza Asistentul medical – o forţă pentru ştiinţă, un pion pentru sănătate, s-au bucurat de prezenţa oficialităţilor medicale şi administrative locale. Nu au lipsit din sală nici cele patru asistente medicale din Marea Britanie, prezente în municipiul nostru cu ocazia conferinţei de sterilizare, precum şi medicii coordonatori ai şcolilor sanitare. Laurenţiu Barna, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, a elogiat munca plină de abnegaţie a corpului asistenţilor medicali, care, alături de medicii curanţi, depun eforturi susţinute pentru conservarea sănătăţii şi tratarea omului bolnav.
Mircea Timofte, preşedintele Ordinului asistenţilor medicali, a transmis mesajul forului profesional naţional. S-au decernat diplome de merit colectivelor de asistenţi medicali din judeţ.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe