Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Sărbătoarea asistentului medical

Viața Medicală
Asist. Eugenia BOJAN luni, 26 mai 2014
Viața Medicală
Dr. Vasile DARABAN luni, 26 mai 2014
    Ziua internaţională a asistentului medical – 12 mai –  a fost marcată la Zalău cu ocazia reuniunii lunare a filialei judeţene a OAMGMAMR, a cărei preşedinte este asistent Rodica Mureşan. Sala mare de conferinţe a Centrului judeţean Sălaj pentru cultură şi artă a fost ocupată de cei peste 200 de participanţi.
Lucrările simpozionului, derulat sub deviza Asistentul medical – o forţă pentru ştiinţă, un pion pentru sănătate, s-au bucurat de prezenţa oficialităţilor medicale şi administrative locale. Nu au lipsit din sală nici cele patru asistente medicale din Marea Britanie, prezente în municipiul nostru cu ocazia conferinţei de sterilizare, precum şi medicii coordonatori ai şcolilor sanitare. Laurenţiu Barna, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, a elogiat munca plină de abnegaţie a corpului asistenţilor medicali, care, alături de medicii curanţi, depun eforturi susţinute pentru conservarea sănătăţii şi tratarea omului bolnav.
Mircea Timofte, preşedintele Ordinului asistenţilor medicali, a transmis mesajul forului profesional naţional. S-au decernat diplome de merit colectivelor de asistenţi medicali din judeţ.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.