Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Sărbătoarea creierului

Viața Medicală
S. V. vineri, 18 martie 2011

   În perioada 14–20 martie, România celebrează, alături de alte 84 de ţări din toată lumea, Săptămâna Creierului. Tema aleasă pentru acest an este: „Creierul în lumea virtuală – de la dependenţă de reţele sociale la terapii virtuale“. Manifestările organizate la Bucureşti cuprind o serie de prelegeri, workshopuri în domeniul neuroştiinţelor, dar şi o competiţie de comunicări ştiinţifice pentru studenţi. (...)

   În perioada 14–20 martie, România celebrează, alături de alte 84 de ţări din toată lumea, Săptămâna Creierului. Tema aleasă pentru acest an este: „Creierul în lumea virtuală – de la dependenţă de reţele sociale la terapii virtuale“. Manifestările organizate la Bucureşti cuprind o serie de prelegeri, workshopuri în domeniul neuroştiinţelor, dar şi o competiţie de comunicări ştiinţifice pentru studenţi. Săptămâna Creierului a fost deschisă, vinerea trecută, de dl prof. dr. Leon Zăgrean, preşedintele Societăţii Naţionale de Neuro-ştiinţe, cu primul curs din acest an al „opţionalului“ adresat studenţilor la medicină, filosofie şi psihologie: „Creierul uman – centru sau punct de sprijin al universului nostru“.
   Brain Awareness Week este coordonată de Alianţa Dana pentru Iniţiativele Creierului şi adună laolaltă eforturile instituţiilor academice, ale spitalelor, ale asociaţiilor profesionale şi de pacienţi, dar şi ale diverselor instituţii guvernamentale. Anul acesta, Săptămâna Creierului include peste 750 de evenimente desfăşurate în toată lumea.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.