Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Șarpe de aproape un metru, surprins într-un spital din Olt

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 16 iunie 2022, ora 10:06

Un şarpe a intrat, la începutul acestei săptămâni, în Spitalul Orăşenesc Balş. Acesta a fost îndepărtat şi eliberat în natură de către jandarmi.

Șarpele a pătruns pe ușa de acces a personalului angajat, s-a plimbat pe holul instituției, apoi, speriat de oameni, a intrat într-o sală de mese, scrie oltalert.ro.

sarpe spital

Imediat au fost anunțați jandarmii, care au ajuns la spital, au prins reptila, eliberând-o apoi în mediul natural.

„Știți că este invazie de șerpi în județ, iar unul a ajuns în curtea spitalului. A intrat pe hol, unde a fost văzut de un asistent care a anunțat prezența șarpelui la 112. Au sosit jandarmii, l-au prins și gata. Totul a durat cam 10 minute. Nu a avut loc nici un incident neplăcut”, a declarat managerul unității sanitare, Ramona Costache.

În această perioadă a fost observată o invazie de șerpi în mai multe zone din județul Olt.

Mai multe cazuri cu reptile apărute pe străzi, în gospodării și chiar sub capota unor autoturisme au fost semnalate în Slatina și Balș, unde jandarmii au intervenit pentru îndepărtarea târâtoarelor.

Etichete: sarpe spital Spitalul Orasenesc Bals spital din Olt

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC