Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Şase noi spitale de urgenţă

Viața Medicală
MINISTERUL SĂNĂTĂŢII vineri, 11 martie 2011

   Şase spitale regionale de urgenţă vor fi construite la Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş, Timişoara şi Bucureşti. Memorandumul prin care Ministerul Sănătăţii a propus crearea, prin parteneriat public–privat, a acestei reţele spitaliceşti a fost aprobat, zilele trecute, de Guvern. (...)
 

   Şase spitale regionale de urgenţă vor fi construite la Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş, Timişoara şi Bucureşti. Memorandumul prin care Ministerul Sănătăţii a propus crearea, prin parteneriat public–privat, a acestei reţele spitaliceşti a fost aprobat, zilele trecute, de Guvern.
   Noile spitale regionale de urgenţă – care vor lua fiinţă prin aplicarea prevederilor Legii nr. 178/2010 a parteneriatului public privat – vor fi totodată şi centre universitare menite să asigure condiţii de asistenţă medicală de urgenţă unitară, în special pentru cazurile care necesită o abordare multidisciplinară. Se doreşte crearea unor unităţi compacte, autonome, cu funcţionalitate integrală (investigaţii, diagnostic şi tratament) care să facă posibilă eficientizarea serviciului medical (prin reducerea timpului necesar şi a cheltuielilor pentru stabilirea diagnosticului). Costurile estimative pentru aceste construcţii însumează 1,5 miliarde de euro.
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.