Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România (COPAC) atrage atenţia asupra situaţiei extrem de grave în care au ajuns pacienţii din România, nevoiţi să plătească mult mai mult pentru tratamente, după ce a fost schimbat mecanismul de compensare al medicamentelor. COPAC face apel la toţi pacienţii, medicii şi farmaciştii afectaţi de măsura luată de CNAS să semnaleze situaţiile concrete cu care s-au confruntat în momentul în care au ajuns în farmacie cu reţeta de tratament pe site-ul www.faracompensare.ro. (...)"> Scăderea compensării este reală! - Viața Medicală
Newsflash
Știri

Scăderea compensării este reală!

de - iul. 23 2010
Scăderea compensării este reală!

   Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România (COPAC) atrage atenţia asupra situaţiei extrem de grave în care au ajuns pacienţii din România, nevoiţi să plătească mult mai mult pentru tratamente, după ce a fost schimbat mecanismul de compensare al medicamentelor. COPAC face apel la toţi pacienţii, medicii şi farmaciştii afectaţi de măsura luată de CNAS să semnaleze situaţiile concrete cu care s-au confruntat în momentul în care au ajuns în farmacie cu reţeta de tratament pe site-ul www.faracompensare.ro. (...)

„Vom aduna toate mesajele primite de la pacienţi şi vom merge cu ele la preşedintele CNAS, dr. Lucian Duţă, care a promis un acces mai mare la tratament pentru toţi bolnavii. Ceea ce se întâmplă acum în farmacii demonstrează că am fost minţiţi. Creşterea coplăţii nu fost doar de 10%, aşa cum au anunţat oficialii CNAS, ci este în medie de 125%“, a declarat Cezar Irimia, preşedintele COPAC.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe