Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

SCJU Arad va încheia contracte de prestări servicii cu medici și asistenți

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 12 mai 2021, ora 10:55

Comitetul Director al SCJU Arad a aprobat, marți, procedura care permite posibilitatea de a încheia contracte de prestări servicii atât cu medici, cât și cu asistenți medicali.

Managerul interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad, Florina Ionescu, a precizat că această decizie contribuie la creșterea calității actului medical, deoarece contractele se vor încheia în baza unei selecții, pe o perioadă de un an de zile, cu posibilitate de prelungire, în urma evaluării periodice a serviciilor medicale prestate.

SCJU Arad
Sursă imagine: Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad

„Totodată prin încheierea acestor contracte, vom putea realiza și economii la bugetul instituției deoarece spitalul va plăti doar venitul negociat fără să mai achite taxele și impozitele aferente”, a explicat Florina Ionescu.

Etichete: SCJU Arad asistenti medicali contracte

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.