Newsflash
Știri

Se amână examenele și concursurile organizate de Ministerul Sănătății

de Florentina Ionescu - mar. 16 2020
Se amână examenele și concursurile organizate de Ministerul Sănătății

Ca urmare a contextului epidemiologic actual, Ministerul Sănătății (MS) a anunțat în urmă cu puțin timp că examenele și concursurile organizate de această instituție se amână.

Astfel, examenul pentru obținerea titlului de medic specialist – sesiunea 19 martie 2020 și concursurile pentru ocuparea de post din unitățile sanitare se amână până la o dată care va fi anunțată ulterior, scriu reprezentanții MS pe pagina oficială de Facebook.

examene concursuri amanate ministerul sanatatii

Într-un comunicat adresat medicilor, medicilor rezidenți, managerilor unităților sanitare și direcțiilor de sănătate publică, MS anunță că serviciile de registratură și de resurse umane își vor restrânge activitatea cu publicul.

„Având   în   vedere   contextul   epidemiologic   actual,   pentru   evitarea deplasărilor  multiple  medicii  și  medicii  rezidenți sunt  rugați  să  transmită  toate documentele cu caracter urgent (pontaje lunare, rotații stagii, etc.) prin mijloace electronice  de  comunicare  sau  prin  poștă  la  adresele  indicate  de  unitățile angajatoare sau direcțiile de sănătate publică. În acest sens serviciile de registratură și de resurse umane își vor restrânge activitatea cu publicul.”, se arată în document.

Totodată, MS precizează că solicitanții  pentru  Centrul  de  Resurse  Umane  în  Sănătate  Publică  sunt rugați să transmită documentele prin poștă la adresa str. Bodești, nr.1, sector 2, București sau prin e-mail la adresa crusp@ms.ro. În cererile transmise vor indica în mod obligatoriu: adresa de email, telefonul de contact și o adresă poștală de corespondență. Angajații  direcțiilor  de  sănătate  publică  și  CRUSP  au  obligația  de  a răspunde solicitărilor în termenul legal.


Notă autor:

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe