Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Secom lansează Clinica de Medicină Funcțională și Integrativă Verithera

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 15 septembrie 2021, ora 13:05

Secom, una dintre primele companii care a introdus încă din 2002 în România conceptul de medicină integrativă, lansează Clinica de Medicina Funcțională și Integrativă Verithera.

Noua clinică este amplasată în Enayati Medical City din București și oferă un portofoliu variat de servicii medicale, axat pe terapii complementare celor alopate, pentru susținerea pacienților cu boli cronice.

Verithera 2

Potrivit unui comunicat de presă, în prezent, în Clinica Verithera pacienții au acces la consultații de medicină funcțională și integrativă, fitoterapie științifică, oxigenoterapie în cameră hiperbară medicală performantă cu efecte benefice inclusiv în recuperarea post COVID-19, ozonoterapie, terapie intravenoasă cu nutrienți, consultații de nutriție și boli metabolice, acupunctură, psihoterapie și health coaching, dar și teste de nutrigenetică și microbiom.

„Serviciile medicale si terapiile oferite la clinica Verithera completează și susțin, sigur și eficient, tratamentele alopate urmate deja de pacient, cu beneficii dovedite știintific în multiple afecțiuni”, a precizat Andrei Ștefăniu, general manager al clinicii Verithera.

Echipa Verithera este formată din medici specialiști în recuperare medicală, în diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, psihoterapeuți și alți terapeuți certificați.

„Medicii și terapeuții Verithera abordează holistic pacientul, îl analizează ca pe un întreg, luând în considerare toți factorii care îi pot influența starea de sănătate: istoricul medical personal și familial, factorii genetici, dar și emoționali, sociali și de mediu, tratamentele urmate, atitudinea față de boală, regimul alimentar etc – pentru a-i putea apoi prescrie terapii individualizate. În plus, la Verithera, medicul dezvoltă un parteneriat terapeutic cu pacientul, bazat pe empatie și ascultare, care contribuie semnificativ la succesul tratamentului”, a adăugat Andrei Ștefăniu.

Beneficiarii serviciilor medicale și terapiilor complementare oferite de Verithera sunt pacienții care suferă de afecțiuni cronice, putând fi folosite și de către persoanele preocupate de prevenție, care vor sa își mențină o stare bună de sănătate cât mai mult timp.

Etichete: enayati medical city Clinica Verithera

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC