Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Secția de Reumatologie a Spitalului Colentina, deschisă pentru pacienții non-COVID

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 17 septembrie 2020, ora 13:32

Secția de Reumatologie a Spitalului Clinic Colentina este deschisă pentru pacienții care nu sunt infectați cu noul coronavirus, atât pentru spitalizare de zi, cât și pentru spitalizare continuă.

Pe baza biletului de trimitere către medicul de specialitate Reumatologie, pacienții pot face programare la numărul de telefon din Centrala Spitalului Colentina, de unde sunt direcționați către sectia de Reumatologie, sau la adresa de e-mail: 𝐫𝐞𝐮𝐦𝐚𝐭𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞@𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥𝐜𝐨𝐥𝐞𝐧𝐭𝐢𝐧𝐚.𝐫𝐨, informează unitatea sanitară.

sectia noncovid
Sursă imagine: Spitalul Clinic Colentina/ Facebook

 

Potrivit sursei citate, aria de activitate a Secției de Reumatologie include diagnosticul și tratamentul afecțiunilor: artrita reumatoidă, sclerodermie sistemică, lupus eritematos sistemic, miopatii inflamatoare idiopatice (inclusiv dermatopolimiozită), spondilartropatii (inclusiv spondilita anchilozantă, artrita reactivă, artropatie psoriazică), vasculite sistemice, sindrom sjogren, sindrom antifosfolipidic, artrite induse de microcristale (guta, condrocalcinoza), osteoporoza.

„Sunt active programele naționale de tratament cu terapii biologice la pacienții cu spondilartrite, artrită reumatoidă, artropatie psoriazică, vasculite, lupus eritematos sistemic, precum și programul național pentru tratamentul ulcerațiilor digitale la pacienții cu sclerodermie sistemică”, precizează reprezentanții Spitalului Clinic Colentina.

În Spitalul Clinic Colentina, evaluarea pacienților se realizează multidisciplinar, împreună cu specialiștii din secțiile de Radio-Imagistică, Neurochirurgie, Neurologie, Ortopedie, Gastroenterologie, Cardiologie, Pneumologie, Dermatologie, Chirurgie Plastică, Parazitologie, Recuperare Medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.