Newsflash
Știri

Secția de Reumatologie a Spitalului Colentina, deschisă pentru pacienții non-COVID

de Dorina Novac - sept. 17 2020
Secția de Reumatologie a Spitalului Colentina, deschisă pentru pacienții non-COVID

Secția de Reumatologie a Spitalului Clinic Colentina este deschisă pentru pacienții care nu sunt infectați cu noul coronavirus, atât pentru spitalizare de zi, cât și pentru spitalizare continuă.

Pe baza biletului de trimitere către medicul de specialitate Reumatologie, pacienții pot face programare la numărul de telefon din Centrala Spitalului Colentina, de unde sunt direcționați către sectia de Reumatologie, sau la adresa de e-mail: 𝐫𝐞𝐮𝐦𝐚𝐭𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞@𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥𝐜𝐨𝐥𝐞𝐧𝐭𝐢𝐧𝐚.𝐫𝐨, informează unitatea sanitară.

sectia noncovid
Sursă imagine: Spitalul Clinic Colentina/ Facebook

 

Potrivit sursei citate, aria de activitate a Secției de Reumatologie include diagnosticul și tratamentul afecțiunilor: artrita reumatoidă, sclerodermie sistemică, lupus eritematos sistemic, miopatii inflamatoare idiopatice (inclusiv dermatopolimiozită), spondilartropatii (inclusiv spondilita anchilozantă, artrita reactivă, artropatie psoriazică), vasculite sistemice, sindrom sjogren, sindrom antifosfolipidic, artrite induse de microcristale (guta, condrocalcinoza), osteoporoza.

„Sunt active programele naționale de tratament cu terapii biologice la pacienții cu spondilartrite, artrită reumatoidă, artropatie psoriazică, vasculite, lupus eritematos sistemic, precum și programul național pentru tratamentul ulcerațiilor digitale la pacienții cu sclerodermie sistemică”, precizează reprezentanții Spitalului Clinic Colentina.

În Spitalul Clinic Colentina, evaluarea pacienților se realizează multidisciplinar, împreună cu specialiștii din secțiile de Radio-Imagistică, Neurochirurgie, Neurologie, Ortopedie, Gastroenterologie, Cardiologie, Pneumologie, Dermatologie, Chirurgie Plastică, Parazitologie, Recuperare Medicală.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe