Newsflash
Știri

Secţie pentru mari arşi, inaugurată la SCJU Craiova

de Dorina Novac - apr. 18 2022
Secţie pentru mari arşi, inaugurată la SCJU Craiova

CJ Dolj a inaugurat, vineri, Unitatea Funcţională de Arşi, precum şi blocul operator al Secţiei de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Clinicii de Cardiologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

SCJU Craiova

„L-am însoțit pe ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, aflat într-o vizită de lucru la Craiova, într-un tur al spitalelor din oraș, dar și al întâlniri cu mediul universitar și cadre medicale. Am mers împreună la sediul Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, la Spitalul Clinic Județean de Urgență, acolo unde am inaugurat Unitatea Funcțională de Arși, dar și cele două săli de operație ale Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară, la Ambulatoriul și la Unitatea de Primiri Urgențe ale Spitalului Municipal Filantropia”, a precizat preşedintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

Citește și: Timișoara va avea un centru de excelență în tratarea cancerului

Tot vineri, a fost inaugurat Centrul de Oncologie „Sfântul Nectarie” din Craiova, o unitate medicală privată care va oferi servicii specializate pacienților oncologici.

centru de oncologie

„Vestea bună, anunțată de ministrul Sănătății, este că au avansat demersurile pentru realizarea Spitalului Regional de la Craiova și cinci dintre cei 11 ofertanți au fost acceptați în etapa de precalificare. Astfel, în această vară, se va semna contractul cu proiectantul noii unități medicale”, a adăugat Cosmin Vasile.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe