Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Sesiune de schimbare a centrelor de pregătire pentru rezidenți

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 13 octombrie 2020, ora 17:03

Ministerul Sănătății a organizat în perioada septembrie-octombrie o sesiune de schimbare a centrelor de pregătire pentru rezidenți (transfer).

Astfel, pe site-ul oficial rezidentiat.ms.ro, MS a publicat recent informații în ceea ce privește schimbarea centrelor, lista locurilor disponibile, precum și suplimentarea locurilor pentru transfer.

rezidentiat transfer centre pregatire

Cei interesați pot consulta categoria „Sesiuni transfer” din partea dreaptă a paginii dedicate Rezidențiatului.

Suplimentare locuri transfer

În ceea ce privește sesiunea de transfer din septembrie/octombrie 2020, MS oferă următoarele informații (vezi tabel).

suplimentare locuri transfer rezidentiat

Lista locurilor disponibile de pregătire

În ceea ce privește locurile de pregătire disponibile pentru  sesiunea de transfer septembrie/octombrie 2020, MS a publicat o listă pe site, pe care o puteți vedea mai jos.

lista sesiune de transfer1

lista sesiune de transfer2

Persoanele interesate pot afla mai multe informații despre detașarea aprobată / transferul aprobat, accesând acest link.

„Ministerul Sănătății anunță pe cei interesați că au fost analizate cererile pentru schimbarea centrelor de pregătire pentru rezidenți (transfer) sesiunea septembrie-octombrie 2020. Astfel redăm alăturat listele nominale cu rezidenții care depus dosare prin direcțiile de sănătate publică. În dreptul fiecărui solicitant este consemnată modalitatea de soluționare a cererii (ex. transfer aprobat, detașare etc). Schimbarea centrelor de pregătire este operațională începând cu 15 octombrie 2020”, se arată pe site-ul instituției.

Credit foto: mohamed Hassan de pe Pixabay

Etichete: transfer concurs rezidentiat rezidentiat 2020 examen rezidentiat specializare rezidentiat examen de rezidentiat rezidentiat centre de pregatire rezidentiat

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.