Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Simpozion despre rezecțiile vasculare în adeno-carcinomul cefalo-pancreatic

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 20 aprilie 2022, ora 17:35

Simpozionul „Rezecțiile vasculare în adeno-carcinomul cefalo-pancreatic marginal (border-line) rezecabil și local avansat (LA)” are loc în perioada 19-20 mai 2022, la Cercul Militar Național.

Colonel medic dr. Victor Stefănescu, medic primar chirurgie generală, pasionat de chirurgia oncologică și cu o experiență vastă în acest domeniu, prin abord minim invaziv (laparoscopie avansată), în special chirurgie colorectală și hepato-bilio-pancreatică, își invită colegii din specializarea chirurgie la un simpozion

medic victor stefanescu

Din 2015, dr. Victor Ștefănescu ocupă funcția de medic primar în Secția Chirurgie generală I din Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”. 

El a urmat cursuri de supraspecializare în străinătate, pentru ca pacienții săi să beneficieze de cel mai bun și performant tratament, se arată pe pagina oficială „Simpozion Chirurgie I - Spitalul Militar Central”.

„Aș vrea să vă invit la Simpozionul „Rezecțiile vasculare în adeno-carcinomul cefalo-pancreatic marginal (border-line) rezecabil și local avansat (LA)”, din 19-20 mai 2022, organizat la Cercul Militar Național. Prin inscrierea la http://www.scumc.ro/simpozionchirurgie1-2022/ și participarea la lucrări, sunteți cu un pas mai aproape de o întâlnire care cu siguranță va însemna ceva pentru fiecare dintre noi!”, a scris medicul Victor Ștefănescu pe o rețea socială.

Etichete: Chirurgie generală cercul militar national rezectii vasculare simpozion adenocarcinom cefalo pancreatic

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC