Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Simpozionul Anual de Studii Clinice, în context pandemic

Profesioniști care se dedică dezvoltării noilor terapii și vaccinuri anti-COVID-19 vor fi prezenţi la Simpozionul Anual de Studii Clinice desfășurat în mediul online, în data de 20 noiembrie.

Vizual anunt VM CTS2020 final (1)Tema acestei ediţii este „2020 – un an al provocărilor fără precedent în cercetarea clinică. Ce am învăţat și cum putem transforma cele învăţate în timpul pandemiei COVID-19 într-un avantaj pentru viitor”.

Este cea de-a doua ediţie organizată de AVANTYO Institute of Clinical Research, sub patronajul Federaţiei Europene a Compani­ilor Conducătoare de Studii Clinice și Asociaţiei Companiilor Conducătoare de Studii Clinice (CRO) din România. 

Evenimentul se va desfășura timp de o zi, în format virtual, aducând laolaltă autorităţile de reglementare din România și din alte ţări europene, reprezentanţi la nivel înalt ai industriei biofarmaceutice internaţionale, specialiști în probleme de reglementare, key opinion leaders/investigatori medicali, reprezentanţi ai CRO, reprezentanţi ai asociaţiilor de pacienţi, precum și diverși alţi profesioniști interesaţi de arena
cercetării clinice.

Punctele esenţiale ale programului de anul acesta includ sesiuni interdisciplinare, în care actorii din industria cercetării clinice se pot întâlni și interacţiona în mod direct în cadrul unor paneluri de discuţii pentru a aborda impactul pandemiei de COVID-19 asupra planificării și gestionării studiilor clinice, împreună cu învăţămintele pe care le putem aplica în viitor.

Reprezentanţii industriei de studii clinice din România spun că sunt preocupaţi să readucă România pe harta internaţională de interes pentru studii clinice, „ceea ce ar însemna beneficii reale de dezvoltare pentru medici, șanse la tratamente inovatoare pentru pacienţi și sume importante
la buget”.

Simpozionul, organizat de AVANTYO Institute of Clinical Research, platformă integrată de învăţare dedicată profesioniștilor din industria de cercetare clinică medicală, va avea loc la 20 noiembrie, începând cu ora 10:00, pe www.clinicaltrialsymposium.com.

 

Etichete: simpozion studii clinice studii clinice AVANTYO pandemie covid-19 vaccin coronavirus

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.