Newsflash
Știri

Sistem de consultare online a rezultatelor analizelor medicale, la un spital din Covasna

de Dorina Novac - iul. 22 2021
Sistem de consultare online a rezultatelor analizelor medicale, la un spital din Covasna

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a pus în funcţiune un sistem de consultare online a rezultatelor analizelor medicale.

Managerul Spitalului, Andras Nagy Robert, a precizat că pacientul care vine să i se recolteze un set de analize, căruia i s-a recoltat o piesă de biopsie sau face un test PCR primeşte un QR cod prin care poate accesa analiza respectivă direct.

Sistem de consultare online

„Din data de 1 iulie am pus în funcţiune un sistem de consultare online a rezultatelor analizelor medicale, inclusiv analize PCR, inclusiv laboratorul de anatomie patologică, analizele histopatologice pot fi consultate pe site-ul nostru, chiar lângă butonul de programări online. Pacientul care vine să i se recolteze un set de analize, căruia i s-a recoltat o piesă de biopsie sau face un test PCR primeşte un QR cod prin care direct poate accesa analiza respectivă sau, în varianta în care nu are un cititor de QR pe device-ul mobil, pacientul poate, printr-un şir de secvenţe securizate, prin introducere de coduri, să consulte direct pe site-ul nostru analiza respectivă”, a explicat Andras Nagy Robert, potrivit Agerpres.

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a introdus, în urmă cu aproape doi ani şi jumătate, un sistem de programări online pentru consultaţiile medicale din Policlinică.

Acestea pot fi făcute pe platforma aflată pe site-ul spitalului, pacienţii având posibilitatea să îşi aleagă ziua, ora şi medicul preferat.

„În paralel a fost menţinut şi sistemul de programări prin telefon, însă, din cauza pandemiei de COVID-19, anul trecut au fost eliminate programările prin Registratură”, transmite sursa citată.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe