Newsflash
Știri

SJU Bistrița: punct de vaccinare și de triaj în patru containere modulare

de L. Budin - nov. 17 2021
SJU Bistrița: punct de vaccinare și de triaj în patru containere modulare

Patru containere modulare au fost predate Spitalului Județean de Urgență Bistrița, pentru crearea unui punct de vaccinare și a triajului epidemiologic pentru populație.

Prefectul Stelian Dolha și managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Lazany Gabriel, au semnat contractul de comodat privind predarea a patru construcții ușoare din elemente modulare, cu destinația organizării unui punct de vaccinare, precum și a triajului observațional/epidemiologic al populației care se va prezenta pentru acordarea asistenței medicale specializate, se arată pe pagina de Facebook a Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud.

constructie-modulara
Sursă foto: Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud

 

Demersurile pentru scoaterea din rezervele de stat, cu titlu gratuit, a celor patru construcții ușoare, compuse, fiecare, din o cameră în suprafață de 37,50 mp fiecare, precum şi a patru radiatoare electrice, au fost aprobate la începutul lunii noiembrie, prin Hotărârea nr. 191 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, la propunerea președintelui, prefectul Stelian Dolha.

Transportul, manipularea și depozitarea construcțiilor au fost asigurate de către Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, prin reprezentantul Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale Bistrița-Năsăud, lt.col. Vasile Apetroaei, se mai arată în postare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe