Newsflash
Știri

SJU Covasna a sistat vizitarea pacienţilor internaţi la ATI

de Dorina Novac - aug. 23 2021
SJU Covasna a sistat vizitarea pacienţilor internaţi la ATI

Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe a sistat, începând de luni, programul de vizitare a pacienţilor internaţi în secţiile ATI, pe fondul creşterii numărului persoanelor infectate cu SARS-CoV-2 în județul Covasna.

SJU-Covasna

„Începând de luni, 23 august, se sistează vizitarea pacienţilor internaţi pe secţiile ATI COVID-19 şi ATI non-COVID ale Spitalului Judeţean de Urgenţă „dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe”, au aunțat reprezentanții spitalului.

Decizia a fost luată pe fondul creşterii numărului de persoane testate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în judeţul Covasna.

Reprezentanții spitalului amintesc că vizitarea pacienţilor pe secţiile de terapie intensivă ale spitalului a fost permisă începând din data de 26 aprilie 2021, rudele şi aparţinătorii putând să efectueze vizite scurte, de cel mult 15 minute, în baza unor programări prealabile și doar cu acordul medicului curant.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe