Newsflash
Știri

SJU Miercurea Ciuc, parteneriat cu un centru de recuperare neuropsihomotorie

de Florentina Ionescu - aug. 27 2021
SJU Miercurea Ciuc, parteneriat cu un centru de recuperare neuropsihomotorie

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc au anunțat în urmă cu câteva zile semnarea unui important parteneriat cu Centrul Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie pentru Copii „Dr. Nicolae Robănescu”.

În acest centru specializat, micuții pacienți au o șansă mult mai mare pentru recuperare. Este vorba despre un centru ultramodern și unic în țară, cu dotări extraordinare și cu specialiști devotați. 

parteneriat centru de recuperare neuropsihomotorie
Sursa foto: www.facebook.com/spitalmciuc

„Anunțăm cu bucurie și speranța unei colaborări profesionale de lungă durată, că am semnat un contract de parteneriat cu Centrul Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie pentru Copii «Dr. Nicolae Robănescu». Am vizitat acest centru ultramodern și unic în țară, cu dotări extraordinare și specialiști devotați cu o experiență profesională inegalabilă. În acest centru specializat pacienții au o șansă mult mai mare pentru recuperare. Prin acest parteneriat instituțional, cu ajutorul colegilor din București vom putea fructifica experiența centrului, vom conlucra pe mai multe arii pentru micii noștri pacienți”, au scris în 23 august reprezentanții SJU Miercurea Ciuc pe o rețea de socializare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe