Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

SJU Suceava permite vizitarea pacienților COVID din ATI de către familie

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 6 aprilie 2021, ora 11:31

Pacienții cu COVID-19 din secția ATI a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava pot fi vizitați de o rudă de gradul I, cu respectarea unor condiții stricte.

Un pacient aflat la ATI are dreptul o dată pe săptămână la o vizită a unei rude gradul I, în baza unei cereri pe care o depune vizitatorul la directorul medical, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Spitalului Județean de Urgență (SJU) „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

SJU Suceava
Sursă imagine: Spitalul de Urgenta „Sf. Ioan cel Nou” Suceava // Facebook

Vizita se face respectând reguli extrem de stricte epidemiologic, cu trasee bine stabilite, echipare-dezechipare, însoțit de persoane din spital.

„Am dorit să iau această decizie pentru a îmbunătăți starea de sănătate a celor aflați în stare gravă! Chiar dacă este un efort mare pentru cadrele medicale și auxiliare, s-au observat rezultate pozitive în cazul pacienților. În primul rând suntem oameni și fiecare pacient are nevoie de energia pozitivă transmisă de membrii familiei!”, a precizat managerul spitalului, dr. Alexandru Calancea.

Etichete: pacient covid sectia ati pacienti ATI spitale COVID

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.