Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

SMMR are o nouă echipă de conducere

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 24 februarie 2020, ora 10:23

La București a avut loc Adunarea Generală a Societății Multidisciplinare a Medicilor Rezidenți din România (SMMR), în cadrul căreia a fost aleasă echipa de conducere.

Sâmbătă, 22 februarie, membrii SMMR au discutat, în cadrul unei întrevederi, despre problemele întâlnite în cadrul programelor de rezidențiat în care sunt înscriși și au dezbătut modificările aduse la nivelul Statutului și Regulamentului societății.

De asemenea, un punct important pe ordinea de zi a fost alegerea unei noi echipe de conducere și a coordonatorilor de departamente.

echipa SMMR

În urma votului majorității membrilor prezenți în cadrul Adunării Generale, echipa SMMR din mandatul 2020-2021 va fi formată din:

Președinte: dr. Ioan Mirea;

Vicepreședinte Relații Externe: dr. Claudiu Pavel;

Secretar General: dr. Alina Tudorache;

Vicepreședinte Relații Interne: dr. Marius Chițu;

Trezorier: dr. Andrei Voicu;

Cenzor: dr. Andrei Marin;

Coordonator Departament Legislativ: dr. Teodor Cristea;

Coordonator Departament Social: dr. Alin Catrina;

Coordonator Departament Științific: dr. Maria Pușcașu;

Coordonator Departament de Comunicare: dr. Roxana Crăciun.

„Medicii rezidenți din România au fost mereu supuși foarte multor nedreptăți atât din perspectiva instituțiilor statului, cât și la nivel micro-social, în cadrul spitalelor și secțiilor în care au activat. (...) Cunoaștem foarte bine problemele din cadrul ultimei sesiuni a examenului de Rezidențiat, cât și problema gărzilor neplătite, a lipsei de respect din spitale și a condițiilor, de multe ori, nefavorabile pe care medicii idenți la întâmpină. Astfel, sperăm ca împreună să devenim o voce și un partener activ de implementare în relație cu factorii decizionali”, a declarat dr. Ioan Mirea, președintele SMMR.

Noua echipă va avea ca direcție strategică reorganizarea internă a SMMR, conformă cu modificările aduse Statutului și Regulamentului de Ordine Interioară votate de Adunarea Generală și aducerea activităților desfășurate de Asociație la un nivel superior, care să aibă un impact benefic asupra membrilor săi și a tuturor medicilor rezidenți din țară, se arată într-un comunicat de presă.

Mai mult, își propune consolidarea unei relații cu reprezentanții mass-media de la nivel național, pentru exprimarea și diseminarea pozițiilor publice ale acesteia.

Etichete: medici rezidenti SMMR Adunarea Generală a Societății Multidisciplinară a Medicilor Rezidenți din România

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.